Contact

CTA Watertechnologie
Oudenhof 2
4174 GA Hellouw
Tel.: 0418-581158
Fax: 0418-581190
info@ctawatertechnologie.nl

Privacyverklaring

Pompen en motoren

CTA Watertechnologie, als leverancier van producten en diensten voor schoon- en vuilwatertransport, een vertrouwd fenomeen. Wij weten als geen ander dat water niet gemakkelijk te beheersen is. Standaardoplossingen zijn hier niet altijd het juiste antwoord op.

De dynamiek van water vereist van ons een flexibele instelling; we zoeken altijd samen met u naar de beste, unieke oplossing om het water de baas te worden.

Vanaf 1996 is CTA Watertechnologie importeur voor Nederland en België van Oddesse Pumpen- und Motorenfabrik GmbH te Oschersleben (D). www.oddesse.de Oddesse Pumpen- und Motorenfabrik heeft meer dan 150 jaar ervaring in het bouwen van pompen en motoren. Onderwatermotoren worden geleverd tot temperaturen van 80 °C. ideaal voor toepassingen in de geothermie. De hoogwaardige producten worden geproduceerd volgens DIN en ISO-normen en hebben wereldwijd een uitstekende reputatie.

Afvalwater-, en fecaliënpompen type Orcut worden als explosievrije machines in serie geproduceerd bij ORPU Pumpenfabrik GmbH; vanaf maart 2006 een 100% dochteronderneming van Oddesse Pumpen- und Motorenfabrik GmbH te Oschersleben.
www.orpu.de De serie Orcut heeft een gepatenteerd snijwerk met een zeer hoge effectiviteit in vergelijking met andere fabrikanten voor dit type pompen.

Solar pompsystemen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Van kleine installaties voor particulier gebruik tot en met grotere professionele stand-alone installaties. Deze laatste zijn dusdanig samengesteld dat de opgewekte energie opgeslagen ofwel geleverd wordt aan het openbare net in geval de pompinstallatie buiten gebruik is.

 

Programma OddesseExtra service: installatie bronpompen volgens fabriekseisen.

Voor het goed functioneren van bronpompen is een goede stijgleiding een must. CTA Watertechnologie levert hiervoor diverse systemen. Deze systemen kunnen tot grote diepte gemonteerd worden en zijn leverbaar in diverse  kwaliteiten en maten. Tevens kunnen op bestelling bijpassende bronkoppen worden gefabriceerd. Alles leverbaar op klantspecificatie.

 


 

CTA Watertechnologie
Oudenhof 2
4174 GA Hellouw
Tel.: 0418-581158
Fax: 0418-581190
info@ctawatertechnologie.nl